Bison Bowling: mooie actie SPORTIEF!

Bison Bowling, de meest feestelijke bowlingbaan in Utrecht, sponsort VVUtrecht sinds 2012. Na een succesvol eerste jaar is de sponsoring van VVU verlengd. Veel buddyteams zijn naar Bison geweest voor hun gezamenlijke activiteit. uitgekozen als een van de clubs waarmee ze een sponsorship wilden aangaan. Fantastisch natuurlijk - en er is ook meteen werk van gemaakt om te zorgen dat deze nieuwe relatie tot wederzijds genoegen wordt ingevuld. Natuurlijk gaan we reclame voor ze maken, in de zaal en op de site, en daarnaast heeft Bison Bowling voor ons verbindingsprogramma SPORTIEF een prachtige actie bedacht. Dit seizoen is de actie zelfs uitgebreid: VVU-buddycombi's kunnen al vanaf 12 personen gebruik maken van de groepsarrangementen die eigenlijk voor 20 personen gelden.

Actie SPORTIEF | Bowlen is natuurlijk een gezellige activiteit die je met jong en oud tegelijk en zelfs tegen elkaar kunt doen. Vorig seizoen zijn ook al meerdere buddyteams gaan bowlen. Bison Bowling biedt een perfecte gelegenheid om elkaar ontspannen te leren kennen. En dat is een van de doelen van ons programma SPORTIEF: meer verbindingen binnen de vereniging tussen verschillende afdelingen.

Onderlinge competitie | Bison Bowling gaat alle scores van de VVU-buddyteams bijhouden en looft mooie prijzen uit voor de teams die als beste uit de bus komen. Die scores gaan we ook publiceren in de Tribune en op de site. Hopelijk ontstaat daar een goed gevulde competitielijst. Met als aardige bijkomstigheid dat je - mocht het in het volleybalveld wat minder goed lopen - tóch nog kampioen kunt worden!

Hoe werkt het?
- Spreek met je buddyteam een datum af, liefst op zondag t/m donderdag
- Reserveer telefonisch bij Bison: 030-2311855
- Geef aan dat je van VVUtrecht bent
- Je hebt dan sowieso de gratis bitterballen te pakken - zie hieronder.
- Jullie score wordt bijgehouden en het gemiddelde doorgegeven
- De ranking per buddycombi komt op de site en in de Tribune
Naast de teamscore willen we een persoonlijk VVU Bison Bowling-kampioenschap instellen. Wil je ook meedoen aan deze ranking, mail dan na afloop de drie hoogste persoonlijke scores aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Gratis bitterballen op zondag t/m donderdag! Bison Bowling biedt alle teams die al of niet mét buddyteams komen op zondag t/m donderdag een extra feestelijk onthaal: je wordt als speciale VVU-gasten op een paar grote teamborden bitterballen getrakteerd!

Tarieven  | Per uur per baan, max. 6 personen per baan, incl. schoenen
Ma t/m vrij voor 18 u m.u.v. woensdag € 22,50
Ma t/m do na 18 u en de gehele woensdag € 27,50
Vrijdag tussen 18 en 23 u, zon- & feestdagen
(m.u.v. kerst) en zaterdag tot 23.00 uur € 29,50

Telefonisch reserveren: 030-2311855

Eerdere publicatie op deze pagina:
Introductie in 2012:

Bison Bowling, de meest feestelijke bowlingbaan in Utrecht, heeft VVUtrecht uitgekozen als een van de clubs waarmee ze een sponsorship wilden aangaan. Fantastisch natuurlijk - en er is ook meteen werk van gemaakt om te zorgen dat deze nieuwe relatie tot wederzijds genoegen wordt ingevuld. Natuurlijk gaan we reclame voor ze maken, in de zaal en op de site, en daarnaast heeft Bison Bowling voor ons verbindingsprogramma SPORTIEF een prachtige actie bedacht.