JuniorBeachCircuit 23 juni in Utrecht: geef je snel op!

Ook dit jaar organiseert Beachvolleybal Utrecht weer een JuniorBeachCircuit-toernooi op de beachcourts in Zuilen. Zaterdag 23 juni zijn alle niveau's en leeftijdscategorieën <13, <15, <17 en <19 welkom. Zie de flyer hieronder en kijk voor meer informatie op de nieuwe Nevobo-site: www.zelfbeachen.nl. Daar kun je je ook inschrijven voor het JBC-toernooi in Utrecht. We hopen er weer een spetterende dag van te maken met spannende wedstrijden. Schrijf je snel in en je kunt volgende week lekker beachen!

Toverpot Toernooi 2018

Het seizoen is voorbij, de laatste trainingen geweest en de nieuwe teams gevormd. Op naar volgend seizoen dus! En dat betekent dat de voorbereidingen voor het Toverpot Toernooi in volle gang zijn. 

De website van dit jaar is online en de inschrijvingen zijn geopend! Klik  hier om naar de website te gaan en je in te schrijven! 
Ook op Facebook is het Toverpot Toernooi te volgen. Klik hier en like de pagina om het laatste nieuws te volgen! 

Het Toverpot Toernooi is ooit in het leven geroepen om teams in de regio Utrecht de mogelijkheid te bieden voorafgaand aan hun seizoen een oefenwedstrijd of –meerkamp te spelen. Op alle regionale niveaus probeert de organisatie dan ook wedstrijden aan te bieden. Speelt jouw team dus in de 4e klasse t/m 3e divisie, dan is dit het toernooi voor jou. Tevens zullen er later op de dag demonstratiewedstrijden zijn van de nationale niveaus. Er zal een dagvullend volleybalprogramma zijn en vele andere leuke activiteiten. Klinkt goed toch? 

Save the date: zaterdag 8 september 2018 is de 12e editie van het Volleybaldirect Toverpot Toernooi! 

Tot dan!

Kom je ook beachvolleyballen?

Utrecht ademt beachvolleybal deze zomer, met als hoogtepunt het EK beachvolleybal van 15 tot 22 juli. Hoog tijd dus om ook weer aan je eigen beachskills te werken. Ook dit jaar biedt VV Utrecht haar leden de gelegenheid om beachvelden te huren in Zuilen (woensdagavond, vanaf eind mei) en bij Zwembad Kromme Rijn (maandag, dinsdag en donderdag).

Ballen en Spelerskaarten inleveren!

Het seizoen is helaas alweer bijna afgelopen. Tijd om de goed gevulde ballentassen en spelerskaarten in te leveren. 

De gevulde ballentassen en de spelerskaarten mogen weer ingeleverd worden op:
- Dinsdag 12 juni van 19.00 tot 20.30
- Donderdag 14 juni van 19.00 tot 20.30