Eerste verlies VVU D1

Laatst gewijzigd:

Na 217 whatsapp berichtjes over hoe we het nou gingen doen qua vervoer vertrokken we dan eindelijk uit Utrecht naar Apeldoorn. We begonnen de wedstrijd met Lisa, Anne, Janine, Maaike, Lisanne, Leanne en niet te vergeten onze liberio Annemijn.

We hadden in de eerste set wat last van opstart problemen. Serverend stonden we al snel onder druk, maar na een achterstand van +/- 5 punten kwamen we beter in ons spel. We hebben bijna de hele set twee punten achter gestaan, maar gelukkig maakte we aan het eind een inhaal spurt en hebben we de set alsnog gepakt met 23-25.

Ook de overige drie sets hadden we erg veel moeite met de sterke service van de Apeldoornse volleybalsters van Alterno II. In set 3 kwam Veerle er in om te serveren en deed dat heel netjes. Ook Jesca kwam er in de 3e set in om te proberen het team weer op de rails te krijgen, niks hielp helaas. Arjen kreeg deze set geel, omdat hij teveel time outs zou hebben aangevraagd. Wat volgens ons allemaal niet het geval was… Set twee ging met 25-20 en set drie met 25-22 verloren.

In set 4 begonnen we met Janine in plaats van Lisanne op het midden. Jesca stond aan de buitenkant samen met Anne. Al hoewel we goede series hadden, maakte we toch teveel fouten. We kwamen aan het einde nog goed bij, helaas net niet goed genoeg om het tij te keren. Toen de scheids z’n zoveelste fout maakte in de 4e set, kon Leanne zich niet helemaal meer beheersen en heeft een rode kaart gekregen. Maar wat is er nou een mooiere kleur dan de kleur van onze club? De vierde set werd het 25-19 voor VV Alterno II.

De 22ste spelen we voor de beker in Capelle aan de IJssel en 29 oktober spelen we weer thuis. Tot dan!

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn