Dierenkliniek Hoograven op shirts H1, MA1 en JA1

Laatst gewijzigd:

Op thuisdag 10 december zijn aan H1 en aan de twee oudste topteams van de jeugd gloednieuwe shirts uitgereikt. Daarop prijkt de naam van een nieuwe aanwinst in ons sponsorgezelschap: Dierenkliniek Hoograven. Hopelijk heb je ook al de boarding zien staan (en hier rechts >>> komt ook hun banner regelmatig voorbij; klik er eens op).

Dierenkliniek Hoograven bestaat sinds 1976 en is vanaf 1995 in handen van dierenarts Guus Blokland. Samen met vijf collega’s bekommert hij zich om het welzijn van gezelschapsdieren.

Honden, katten en vogels natuurlijk - zoals op elk shirt te zien in het logo - maar op de website is ook sprake van muizen en olifanten (nee, niet de spreekwoordelijke) en kom je zelfs een Siberische tijger tegen. Je kunt er met je huisdier terecht voor inentingen, controles en operaties. Dat kan zoals bij elk dierenarts ‘op rekening’, maar bij Dierenkliniek Hoograven kun je ook een abonnement nemen. Dit ‘Huisdierenplan’ is er al vanaf € 6,95 per maand. Heb jij een huisdier? Dan weet je voortaan waar je moet zijn!

Guus draagt VVU een warm hart toe; zijn zoon heeft bij ons in de jeugd gespeeld. Hij probeert zelf regelmatig bij de thuiswedstrijden te zijn. Dierenkliniek Hoograven heeft zich voor drie seizoenen aan VVU verbonden. 

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn