Twee nieuwe beachvelden bij Zwembad Kromme Rijn

Laatst bijgewerkt:

Vanaf maandag 22 mei is het voor VV Utrecht leden mogelijk om op maandag, dinsdag en donderdag te beachvolleyballen bij Zwembad Kromme Rijn. De velden bij het zwembad hebben een opknapbeurt gekregen met een nieuw ophangsysteem voor de netten en nieuwe lijnen. VV Utrecht heeft verder een eigen materiaal hok met netten en ballen, waar onze leden gebruik van kunnen maken. De voorwaarden en het reserveringssysteem zijn gelijk aan die voor de beachvelden in Zuilen op de woensdagavonden:

Locatie: Zwembad Kromme Rijn

Kosten: 22,50 per veld per avond, annuleren is mogelijk tot 16.00u op de dag dat je wilt spelen

Op de dinsdagen en donderdagen is bovendien de bar van de waterpoloers open, waar je meerdere biertjes van de tap kunt bestellen. Het is niet mogelijk om na het beachvolleyballen te zwemmen: het zwembad mag 's avonds niet gebruikt worden. Mocht je vragen hebben of willen reserveren, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.