Eredivisie Beach op 10 en 11 juni: ga helpen en genieten!

Laatst bijgewerkt:

Promo van Arnhem (met o.a. oud-VVU-toppers Remmers/Stiekema even in beeld).

Oproep voor onze VVU-jeugdleden!

In aanloop naar het EK Beachvolleybal, dat volgend jaar o.a. in Utrecht wordt gehouden, staat Utrecht vanaf deze zomer al in het teken van beachvolleybal. Te beginnen met de Beachvolleybalweek 2017, die van 7 t/m 14 juni voor de Stadsschouwburg wordt georganiseerd. Met clinics voor scholen en bedrijven en als hoogtepunten de Eredivisie Beachvolleybal Tour op 10-11 Juni én een groot internationaal toernooi op 14 juni.

Voor de Eredivisie Beachvolleybal Tour op 10 en 11 juni zoekt de organisatie nog vrijwilligers bij de jeugd van VVU: ballenverwerkers (vanaf 8 jaar) en zandlevelaars (vanaf 12 jaar). Wil jij helpen, dan kun jij je opgeven voor tijdsvakken van 4 uur, waarbij je om en om 1 uur helpt en 1 uur naar de Nederlandse topwedstrijden kunt kijken. Vraag je teamgenoten mee en geef je op!

Tijdsvakken:
Zaterdag 10 juni 9.00-13.00  /  13.00-17.00  /  10 juni 17.00-21.00
Zondag 11 juni  10.00-14.00  /  14.00-18.00 (finales)

Je kunt je tot vrijdag 2 juni aanmelden bij VVU-combinatiefunctionaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Cc. een van je ouders in deze mail en geef aan:
- welk tijdsvak je wilt helpen (mogen er meerdere zijn)
- wil je ballenverwerker of levelaar zijn (of beide)
- je naam, leeftijd en telefoonnummer.
Na 2 juni krijg je dan verdere informatie. Top als je wilt helpen!