Toverpot 2017 - Thema: Domstad!

Laatst bijgewerkt:

Save the date: zaterdag 9 september 2017 is de 11e editie van het Volleybaldirect Toverpot volleybal openingstoernooi.

Lieve volleybalfanaten,

De laatste wedstrijden zijn een tijdje geleden gespeeld en het zomerreces staat op het punt te beginnen. Dat betekent natuurlijk dat de blikken op volgend seizoen gericht gaan worden. Tevens betekent dit dat de voorbereidingen voor het Toverpot toernooi in volle gang zijn.

Het toernooi zal dit jaar in een nieuw jasje gestoken worden! Na zich jarenlang onvermoeid in te hebben gezet voor alles wat met volleybal te maken had in de regio Utrecht hebben Bart en Wijnand besloten één van de vele projecten uit handen te geven. Een groepje enthousiastelingen heeft dit overgenomen. Met een berg frisse energie gaan zij proberen het Toverpot toernooi een flinke boost te geven. Graag willen we Bart en Wijnand bedanken voor hun jarenlange toewijding.

Binnenkort zal de nieuwe website online komen waar je je kan inschrijven, maar neem vast een kijkje op onze Facebookpagina door hier te klikken en like ons om het laatste nieuws te volgen.

Zoals de afgelopen jaren zal Volleybaldirect onze hoofdsponsor zijn. Alles wat je maar nodig kan hebben om te volleyballen verkopen zij. Neem gauw een kijkje in de webshop!

Het Toverpot toernooi is ooit in het leven geroepen om teams in de regio Utrecht de mogelijkheid te bieden voorafgaand aan hun seizoen een oefenwedstrijd of –meerkamp te spelen. Op alle regionale niveaus proberen wij dan ook wedstrijden aan te bieden. Speelt jouw team dus in de 4e klasse t/m 3e divisie, dan is dit het toernooi voor jou. Tevens zullen er later op de dag demonstratiewedstrijden zijn van de nationale niveaus. Er zal een dag vullend volleybalprogramma zijn en vele andere leuke activiteiten. Heb je er nu al enorm veel zin in?

Tot dan!