Programma Beachweek Utrecht

Laatst gewijzigd:

programma beachweek utrecht small

Kom kijken:

Van 7 tot 14 juni vindt de Beachweek Utrecht 2017 plaats. Hoogtepunten van deze week zijn de finales van de Eredivisie Beachvolleybal Tour op zondag 11 juni en King of the Court op woensdag 14 juni.

De eredivisie in Utrecht is een uniek weekend in de tour. Voor het eerst komen de allerhoogste teams uit Nederland allemaal samen. Beachvolleybalteam Brouwer-Meeuwsen behaalde al brons op de Olympische Spelen in Rio. Nu strijden zij nu om het goud in de Nederlandse competitie. Wildcards zijn uitgegaan naar vier Olympische teams uit het buitenland. Nog nooit eerder speelden er zo veel topteams in één weekend samen.

Op 14 juni vindt King of the Court plaats. King of the Court is een volledig nieuw concept dat tijdens de beachweek in Utrecht zijn wereldprimeur beleeft. Vijf internationale teams bepalen in een unieke, spectaculaire spelvorm wie zich King of the Court mag noemen. Naast de Nederlandse topteams Brouwer-Meeuwsen en Van Garderen-Varenhorst, mogen we onder andere ook het nummer één team van de wereld ontvangen. Bekijk alvast de trailer : 

 
Ben jij erbij?

Kom meedoen:

Op donderdag 8 juni vindt het Blacklight toernooi plaats. Vanaf 23:00 uur wordt er binnen drie categorieën om de prijzen gestreden. Er kan ingeschreven worden met een damesteam, herenteam of gemixt team. Per categorie is er plek voor zes teams van maximaal zes personen per team. De inschrijfkosten bedragen €10,00 per persoon. Hier zit deelname aan het toernooi en een drankje bij inbegrepen.

Zondag 11 juni organiseren we King of the Court voor amateurs. Van 19:00 uur tot 22:00 uur wordt er in teams van twee personen gestreden om de titel King of the Court. In de categorieën dames en heren wordt er drie keer een ronde van een half uur gespeeld. De inschrijfkosten bedragen €10,00 per persoon. Hier zit deelname aan het toernooi en een drankje bij inbegrepen.

Inschrijven voor beide toernooien kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met namen van spelers, de categorie en op welk niveau het team normaal gezien speelt.

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn