VV=U update

Laatst bijgewerkt:

VV=Update 2 - 6 oktober

Te gek! De deadline van 1 oktober is verstreken en we hebben iets meer dan 50 inschrijvingen op vacatures!
Speciale complimenten aan Recreanten 7 die vier actieve leden hebben! Daarnaast willen we ook Zare en Sanne uit MA1 bedanken. Zij hebben zich ingeschreven om mini's training te gaan geven. Goed bezig!
Toch hebben nog niet alle teams het benodigde aantal punten gehaald. Maar het is nog niet te laat! Check snel de site en schrijf je nog in op een leuke vacature, zoals Dames-TC, jeugdtrainer of Coördinator NOJK. Bekijk hier welke vacatures nog open staan!

VV=Update 2 - 26 september

In The Spotlight: Heren 8! Dit team stond voor aanvang van de VV=U campagne al op 125 punten. Een bijzonder actief team met voornamelijk trainers maar ook een TC-lid, webmaster en Tribune-redacteur. Alsof dit nog niet genoeg was, besloten deze mannen om nog actiever te worden waardoor zij nu zelfs op 140 punten staan! Onze complimenten! VV-loves-U ♥. Hoe staat jouw team ervoor? Kijk op VV=U!

VV=Update 2 - 19 september
Vandaag staat Heren 10 in het zonnetje! Dit team is nieuw gevormd dit jaar, dus veel nieuwe gezichten. Toch voelden deze mannen zich meteen aangesproken, toen gevraagd werd om actieve leden voor commissies. Zo schreven vier teamleden zich in voor vier verschillende functies en gingen zij van 0 punten naar 45. Goed bezig mannen, zo zien wij dat graag! Bovendien is een taak oppakken in een commissie de ideale manier om deze mooie club te leren kennen. Of je nou al 10 jaar lid bent of net komt kijken, jong bent of oud, VV=U! Heb jij al op de VV=U-site gekeken wat jij kunt doen?

VV=Update 1 - 18 september
Tijdens de eerste dag van de VV=U-actie zijn al zo'n 20 vacatures opgevuld! We zijn er nog lang niet, maar dit is een mooi begin. Speciale complimenten willen wij geven aan D9: zes meiden hebben zich ingeschreven voor zeven vacatures! Bijna iedere speelster uit D9 heeft nu een taak en eentje zelfs twee! Hiermee stijgt D9 naar de top van de grafiek, zij leveren 130 punten, That's the spirit! Nu de mannen nog! Heren, wie overtreft deze 130 punten van D9? Ga naar de VV=U-site en kies ook een vacature!