Schema ballenrollen bij D1 en Protos H1

Laatst gewijzigd:

Beste A en B teams van Utrecht,

Jullie zijn ingedeeld om voor dames 1 één keer dit jaar bij een thuiswedstrijd 6 teamgenootjes te kiezen om ballen te rollen. Naast dat dit heel gaaf is, heeft dames 1 aangeboden om aan de ballen rollende teams (jullie allemaal dus) een wederdienst te leveren! Door twee spelers van het team gaat een clinic gegeven worden dit seizoen. Wanneer en waar deze clinic plaatsvindt horen jullie nog!

Wat verschilt ten opzichte van vorig jaar is dat we dit jaar ook 4 keer gaan ballenrollen bij Protos. Het eerste herenteam van Protos, met o.a. drie ex-VVU-jeugdspelers Ries, Lode en David, speelt Topdivisie, het op-één-na-hoogste niveau van Nederland. Omdat ballenrollers op dit niveau verplicht zijn en Protos zelf geen jeugdafdeling heeft, gaat VVU hen daarmee helpen. Protos heeft beloofd om er voor de kinderen een mooie belevenis van te maken - en dat is de studenten wel toevertrouwd. De sfeer in Olympos is altijd geweldig en het volleybal is spectaculair om van dichtbij mee te maken.
Het ballenrollen is onderdeel van een unieke samenwerking tussen Protos en VVU. Beide H1-teams gaan eenmaal per week samen trainen en op zondag krijgt VVU zaalruimte in Olympos (hun thuishal op de Uithof) voor jeugdtrainingen en oefen-/inhaalwedstrijden.
De gegevens van de teams die ballenrollen bij Protos worden doorgeven aan Protos. Zij zullen contact met jullie opnemen over hoe laat jullie in Olympos moeten zijn.

Sportieve groet,
Wedstrijdsecretariaat VV Utrecht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Schema VVU Dames 1 - 2021/2022

 

 
 

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn