Zaalwachten en ballenrollen...

Lieve leden van VV Utrecht,
We hebben er al wat vragen over gehad... en het is dan eindelijk zover... het zaalwachtschema is bekend.

Het kan natuurlijk zijn dat je ingedeeld bent en denkt.. dit komt eigenlijk helemaal niet uit.  Het is mogelijk om zelf je zaalwachtdag te ruilen met een ander team. Hier zijn twee belangrijke punten: 1) zorg ervoor dat dit team niet tegelijkertijd speelt met je buddy-zaalwachtteam; 2) geef dit door aan het wedstrijdsecretariaat, zodat wij de juiste teams de benodigde informatie kunnen geven.

Ballenrollen bij Dames 1 | Vanaf dit jaar is de A- en B-jeugd ingedeeld om bij de wedstrijden van D1 ballen te rollen. Naast dat dit heel gaaf is, heeft D1 aangeboden om aan de ballenrollende teams (jullie allemaal dus) een wederdienst te leveren! Twee speelsters van D1 geven een clinic dit seizoen. Wanneer en waar deze clinic plaatsvindt horen jullie nog!
Hier is het schema voor het ballenrollen te zien. Jullie zien een aantal wedstrijden (vanaf januari) in het rood staan, dit betekent dat hier nog het een en ander kan veranderen. De wedstrijden van de jeugd worden altijd maar tot en met december ingepland. Mocht dit wijzigen, brengen we de betrokken teams (tijdig) op de hoogte.

Succes dit jaar allemaal! En groetjes het Wedstrijdsecretariaat!