MA1 en MA3 kampioenen!

Laatst gewijzigd:

MA1 én MA3 zijn in de laatste wedstrijden van 2017 kampioen van de eerste helft geworden en komen in de 2e helft hogere klassen uit. Ook MA2, tweede in de poule,  promoveert naar de 1e klasse. Mooie resultaten voor deze MA-lichting.

MA1 heeft op de laatste thuisdag van 2017 goede zaken gedaan: de meiden van Joop Rooijakkers haalden zelf een 4-0 overwinning binnen, terwijl de directe concurrent Haaglanden met 3-1 verloor van de nummer 3, Vollingo. Door dat verlies schoof onze MA1 naar de bovenste plek van de ranglijst en mogen ze zich kampioen van de eerste helft noemen. In de tweede helft komen ze uit in de Topklasse, het hoogste regionale niveau.

MA3 hoefde nog maar één set te winnen om het kampioenschap veilig te stellen en deed dat met verve tegen hekkensluiter Limes: na 25-11 op het scorebord kon dat feestje al gevierd worden. Ook de 2e en 3e set werden gemakkelijk gewonnen. De 4e set werd een feestelijke fantasie-opstelling, zonder de spelverdeelsters en iedereen op een andere positie. Geen goed idee van trainer/coach Jos van Hout - en na talloze doordraai- en opstellingsfouten (niet gezien door scheids Daan) kwam MA3 op een achterstand van 24-17. Maar die werd in een spannend slot nog ingehaald met een mooie serviceserie van Suzanne, zodat MA3 via 28-26 alsnog 4-0 kon bijschrijven. Kampioen!

 

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn