VVU-jeugd start met actie Scoren voor de Club

Deze week krijgt de VVU-jeugd op de trainingen een bezoek van onze nieuwe ActieCie. Er gaat een nieuwe actie van start: Scoren voor de Club. Onze jeugdleden krijgen een flyer, een kraskaart en een verzamelenvelop. Met deze actie willen we geld inzamelen voor onze sportieve en maatschappelijke ambities, zoals de inzet van nieuwe beachvolleybalvelden bij zwembad De Krommerijn en van toptrainers om onze jeugdtrainers beter te begeleiden. Ook willen we meer trainingsmaterialen voor de Volleybalschool aanschaffen, waarvan ook de toplijn bij zowel de jeugd als de senioren kan profiteren, en voor onze Supermini’s.

De actie bestaat eruit dat de kinderen aan familie, vrienden en bekenden vragen om een of meer vakjes open te krassen. Elk vakje bevat een bedrag tussen € 1,- en € 2,50, dat de donatie aan de club bepaalt. Als tegenprestatie krijgen de donateurs kortingscoupons voor tickets voor bijvoorbeeld Madame Tussauds en wellnesscentra, en voor New York Pizza en Thuisbezorgd.nl. Kijk hier voor nog meer deelnemende bedrijven. De actie is een landelijk initiatief, vergelijkbaar met de Grote Clubactie. Onze jeugdleden zullen met deze actie ook bij hun buddyteams aankloppen: doneer gul! Hier worden we allemaal beter van!
De ActieCie bestaat uit José, Anke, Bente, Eline en Lotte - die hiermee ook aardig wat VV=U-punten voor hun team D14 gaan scoren ;-).