Bijeenkomsten 24 augustus

Laatst gewijzigd:

Afgelopen vrijdag 24 augustus was de aanvoerdersbijeenkomst en de Social captain bijeenkomst van VV Utrecht van seizoen 2018-2019. Hierbij hebben alle teams de gelegenheid gehad om de spelerskaarten op te halen en informatie te krijgen over het komende seizoen. 

Helaas was niet ieder team hierbij aanwezig. Net als vorig jaar gaat het weer om H10, D11, D13 en D14. Deze teams kunnen contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van de recreantenteams was geen vertegenwoordiging aanwezig van R1, R3, R4, R5 en R7. Ook Masters 1 ontbrak. Ook deze teams mogen contact met mij opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verschillende commissies willen de teams de komende weken informeren over van alles en nog wat. Het is dus echt van belang dat wij de gegevens hebben om alle teams te bereiken! Ook als deze gegevens nog hetzelfde zijn, hoor ik dat graag. Alvast bedankt!

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn