26 januari: Super Saturday!

Nodig iedereen uit die je lief is om deze dag bij te wonen, want het wordt een geweldige, spetterende en sportieve dag voor jong en oud. Met jouw eigen wedstrijd als hoogtepunt natuurlijk en met nog véél meer hoogtepunten. Lees even mee:

De dag zal starten met leuke jeugdactiviteiten. Activeer je buddyteam om bij jou te komen kijken en ga ook met je eigen team bij hun wedstrijd aanmoedigen. Ook dit jaar kun je weer meedoen aan de wedstrijd Heel VVU bakt. Wie creëert de lekkerste, mooiste of meest verrassende taart van VVU? Onze gasten kunnen bij binnenkomst genieten van de resultaten. Doe mee aan de VVU-Toto en win mooie prijzen! Voorspel zoveel mogelijk juiste uitslagen van onze wedstrijden op die dag. Ook zullen enkele van onze sponsoren zich in de lobby presenteren met informatiestands. Kom ons H1 en D1 aanmoedigen; bij deze wedstrijden willen we álle tribunes vol hebben, zodat het een waar spektakel wordt. Na afloop van de wedstrijd van D1 zal de feestcommissie de dag afsluiten in de Heksenketel, waar deze Super Saturday pas diep in de nacht zal eindigen.

Ben jij erbij? Natuurlijk! Wie breng jij allemaal mee?Super Saturday