Super Saturday met SuperVeiling!

Menig VVU’er herinnert zich nog wel de roemruchte veilingen uit het verleden, waarbij naast memorabilia van volleybaltoppers ook zelfbedachte diensten geveild werden. Zoals autowassen, bij je thuis komen koken, een taart bakken, een website bouwen, de tuin winterklaar maken, een zelfgemaakte Rietveld-stoel, een spandoek met aanmoedigingen, een toptraining van toptrainers en nog veel en veel meer! Deze veiling komt weer terug! Op Super Saturday (26 januari) hopen wij dat jullie allemaal met ons H1 en D1 komen aanmoedigen, om vervolgens de vereniging ook fanatiek te supporten. Na de wedstrijd worden ontzettend leuke diensten en producten geveild door onze opzwepende veilingmeester. Het geld dat hiermee opgehaald wordt, zal gebruikt worden voor nieuwe netten, ballenkarren en trainers(opleidingen). Deze veiling wil je absoluut niet missen! Zorg dat je erbij bent - en bied mee!

Voor de seniorenteams:
heb je een klus bedacht of heb je een leuk / interessant / waardevol object weg te geven dat geveild kan worden? Mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (D7)

Voor de jeugdteams:
download het formulier hieronder, vul je klus in en mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (D7).

PDF SuperVeiling Jouw Klus voor VVU.pdf