Dames 1 verliest in de beker van Sliedrecht Sport

Laatst gewijzigd:

In een kolkende Galgenwaard ging VV Utrecht Dames 1 afgelopen zondag 6 januari de strijd aan met Sliedrecht Sport Dames 1. Een beetje volleybalkenner zou weten dat hij op tijd zou moeten komen, ''want het kon wel eens snel afgelopen zijn''. Niets was minder waar. VV Utrecht heeft haar huid duur verkocht en wist zelfs setwinst af te dwingen. 

Het wedstrijdverloop door Jos van Hout

Onze dames hebben zich goed geweerd, het 700-koppige publiek heeft drie sets een mooie volleybalshow gekregen. De 1e set ging redelijk gelijk op, maar eindigde in 19-25. Er was een goede spirit bij onze meiden, die in de 2e set resulteerde in 25-14 winst! Publiek op de banken en Sliedrecht aangeslagen... De 3e set pakte VVU door, maar op 16-13 kantelde het momentum naar Sliedrecht en via 17-21 werd het helaas 19-25. De 4e set was de weerstand gebroken: 15-25.

Foto: Jos van Hout of Facebook

Dames 1 wil alle supporters, ballenkinderen, vlaggers, tellers, courtcrew en speakers bedanken. Met elkaar hebben we voor een fantastische sfeer gezorgd en een mooi resultaat in de beker behaald! Op naar de volgende stunt ;)

 

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn