CMV- en Scholentoernooien: V-punten te verdienen!

Begin april organiseert VVU in de Galgenwaard drie toernooien voor de jongste jeugd en daarvoor zoeken wij hulp: op- en afbouwers, scheidsrechters, tellers, programmabeheerders (score bijhouden etc). De beide scholentoernooien zijn op twee woensdagmiddagen 13.00-17.00 uur (wedstrijden vanaf 14.00 uur):
Wo 3 april voor Groep 5+6 van basisscholen uit Utrecht.
Wo 10 april voor Groep 7+8 van basisscholen uit Utrecht.
Za 13 april 8.00-12.00 uur (wedstrijden vanaf 9.00 uur) is ons eigen CMV-toernooi voor de mini's.
A-B-C-jeugd is welkom om te helpen bij deze drie toernooien! Dit telt als maatschappelijke stage, als jouw school daaraan doet (en je kunt er vrij voor vragen!) Natuurlijk kun je er ook de nodige V-punten voor je team mee scoren. Kun je helpen, geef je dan nu op bij Jolanda van Dijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor 1 maart.