VVU Beach: jeugdtrainingen vanaf mei!

Deze zomer zijn de twee beachcourts bij Zwembad De Krommerijn uitgebreid naar zes velden. En VVU is daar gestart daar met beachtrainingen voor de jeugd, vanaf 1 mei op woensdagen voor ABC-jeugd en vanaf 31 mei op vrijdagen voor de mini’s. Onze eigen jeugd is welkom natuurlijk, maar ook jeugdleden van andere clubs kunnen meedoen - en ook kinderen die helemaal niet op volleybal zitten. Als je het leuk vindt om lekker met een bal te bewegen in het zand: dat is genoeg!

Je krijgt training van gediplomeerde beachtrainers. De kosten voor de ABC-jeugd bedragen € 65,- (10 trainingen tot aan de vakantie) en voor de mini’s € 40,- (6 trainingen). Natuurlijk inclusief het coole zomerrode VVUBeach T-shirt! Wil je meedoen: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..