Beachen bij Krommerijn

Goed nieuws voor alle VVU’ers die na het zaalseizoen lekker buiten willen gaan beachen. Achter de schermen heeft de beachcommissie afgelopen periode hard gewerkt om de beachvelden bij Zwembad Krommerijn uit te breiden, en met succes: vanaf 1 mei zijn op deze toplocatie maar liefst zes splinternieuwe velden beschikbaar. Behalve deze zes velden biedt Krommerijn een bar voor drankjes na het spelen, een buitendouche, gratis parkeergelegenheid, een tramhalte (later dit jaar zelfs inclusief tram) en dat alles op een minuutje fietsen van de Galgenwaard! Vanaf 1 mei kun je hier terecht voor trainingen, voor zowel jeugd als senioren, vrije verhuur en de vrijdagavond competitie.

Als je vragen hebt, neem dan gerust even contact op met de beachcommissie, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

1. Trainingen van The Sport Box:
Op de woensdagavonden biedt The Sport Box trainingen aan op de beachvelden bij Zwembad Krommerijn. Onder leiding van toptrainers Guido Mopman en Tom van Steenis kun je hier wekelijks op alle niveaus de fijne kneepjes van het beachvolleybal leren. Een overzicht van de kosten en hoe je aan te melden vind je op de site van the Sport Box. Deze trainingen zijn open voor iedereen, dus ook voor niet-VVU-leden. Insteek van de trainingen is om iedereen te helpen een betere beachvolleyballer te worden. Op een gezellige en ongedwongen manier worden de trainingen gegeven. Afhankelijk van het aantal deelnemers door één of beide trainers. Elke training staat een thema centraal. Oefeningen worden per veld aangepast aan het niveau van de spelers, waarbij plezier voorop staat!

2. Jeugdtrainingen:
VVU start op de nieuwe velden met beachtrainingen voor de jeugd, vanaf 1 mei op woensdagen voor ABC-jeugd en vanaf 31 mei op vrijdagen voor de mini’s. Voor onze eigen jeugd natuurlijk, maar ook kinderen van andere clubs kunnen meedoen - en ook kinderen die helemaal niet op volleybal zitten. Als je het leuk vindt om lekker met een bal te bewegen in het zand: dat is genoeg!

Je krijgt training van gediplomeerde trainers. De kosten voor de ABC-jeugd bedragen € 65,- (10 trainingen tot aan de vakantie) en voor de mini’s € 40,- (6 trainingen). Natuurlijk inclusief het coole zomerrode VVUBeach T-shirt! Wil je meedoen: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

3. Vrije verhuur:
Op dinsdagen en donderdagen kun je als VVU-lid losse velden huren om zelf lekker een potje te beachen. Je kunt een veld huren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarbij geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt, wees er dus op tijd bij! De velden zijn beschikbaar vanaf 19.00u tot zonsondergang. Annuleren kan tot een dag van te voren, en kan alleen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten om een avond een veldje te huren worden zsm bekend gemaakt.