Update: De bus wordt gesponsord!!!

Dankzij een aantal gulle giften wordt de bus voor een groot deel gesponsord en bieden wij de bus naar Meijel voor aanstaande zondag gratis aan! Mocht je je dus nog niet hebben aangemeld maar ga je wel graag mee naar de kampioenswedstrijd? Stuur dan snel een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.om een plekje te reserveren.

Zondag 14 april speelt Dames 1 haar kampioenswedstrijd tegen Peelpush. Voor deze wedstrijd heeft Michel Heuvelman een supportersbus geregeld. In deze bus is plek voor 63 personen en wie het eerst komt, het eerst maalt. De bus vertrekt om 13:00 vanaf de Galgenwaard en meerijden kost 14 euro.

Wil jij mee om onze dames te steunen? Neem dan zoveel mogelijk trommels, toeters en ratels mee en meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..