Wedstrijdshirts jeugd inleveren!

Laatst gewijzigd:

Het seizoen is helaas al weer bijna afgelopen. Volgend seizoen gaan we over op nieuwe wedstrijdshirts, dus de oude shirts moeten ingeleverd worden. De wedstrijdshirts van de jeugd kunnen ingeleverd worden op: woensdag 5 juni van 19.00 tot 20.00 uur. 
Net als bij het inleveren inleveren van de ballen dient er getekend te worden voor het ingeleverde shirt. Je kunt natuurlijk ook door iemand uit je team meerdere shirts laten inleveren, zodat niet iedereen naar de Galgenwaard hoeft. 
Als een shirt niet ingeleverd wordt, levert dit een boete van €10,- voor de persoon van het desbetreffende shirt. Dit bedrag wordt via de automatische incasso van je rekening afgeschreven. Mocht je het shirt graag willen houden, kost dit uiteraard ook €10,- aangezien de shirts eigendom zijn van de club. Laat dit dan even weten aan de commissie. 

Het adres waar jullie de wedstrijdshirts kunnen inleveren is: Sportcentrum De Galgenwaard, Herculesplein 341, 3584 AA Utrecht. We zien jullie graag op 5 juni! 
Mochten er vragen zijn, dan horen wij dat graag. Wij zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet, De kledingcommissie

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn