Aanvoerders & Social Captains

Om het seizoen goed geïnformeerd te kunnen starten, organiseren we twee bijeenkomsten voor de aanvoerders en social captains van de senioren, masters, recreanten en zitvolleybal. Tijdens deze bijeenkomsten ontvang je belangrijke informatie voor de start van dit seizoen.

Aanvoerdersbijeenkomst: vrijdag 30 augustus 19:30 tot uiterlijk 21:00 (vergaderruimte Galgenwaard)

Social Captain bijeenkomst: vrijdag 13 september 19:30 tot uiterlijk 21:00 (vergaderruimte Galgenwaard)

Let op, aanwezigheid is verplicht! Tijdens de aanvoerdersbijeenomst worden de mapjes met spelerskaarten uitgedeeld door Folke Stuivenberg van de ledenadministratie. Wij verwachten dan ook dat er van ieder team tenminste één persoon aanwezig is, en natuurlijk het liefst de échte aanvoerder en social captain van het team.

Nog geen aanvoerder en/of social captain gekozen? Dan heb je nog tot 30 augustus de tijd om een aanvoerder te kiezen en tot 13 september voor de social captain. Op deze avonden willen we namelijk weten wie deze taken op zich nemen. De aanvoerder is vanaf dat moment het aanspreekpunt voor alle operationele of technische zaken (scheidsrechters/wedstrijdwijzigingen/TC/etc.). De social captain is het aanspreekpunt voor alle commerciële of verbindende zaken. Voor de social captains is er ook een WhatsApp-groep waarin informatie gedeeld wordt over bijvoorbeeld feesten of acties. Meer informatie over de taken en verwachtingen van deze functies ontvang je tijdens de bijeenkomsten.

Fijne vakantie nog even en tot snel!