Waar zijn onze oude tenues gebleven?

Sinds dit seizoen gaat VV Utrecht over op prachtige nieuwe tenues. Maar wat doen we met onze oude tenues? Daar zijn meerdere mooie bestemmingen voor gevonden, waaronder 1 in Marokko. Hieronder lees je een verslag van Mohamed.

Bouznika is een klein dorpje in Marokko dat ongeveer 30 km van de hoofdstad Rabat ligt. Ik ken de stad al sinds 1992, het dorpje heeft mooie stranden en een goed klimaat. Sinds één jaar heeft Bouznika een klein volleybalclubje met 3 teams: 2 jeugdteams en 1 seniorenteam. Ik kwam in aanraking met de teams tijdens een training, ze trainen in de open lucht op een volleybalveld in het park.

De club krijgt geen financiële hulp en draait volledig dankzij vrijwilligers die een (financieel) steentje bijdragen. Ze hebben 6 oude versleten volleyballen waarmee ik training gaf aan twee van de teams. Bij terugkomst in Nederland in mei 2019, besloot ik om in actie te komen. Ik vroeg VV Utrecht wat zij voor deze club konden betekenen. Het resultaat: 46 shirts en 30 volleyballen.

Namens de spelers, de ouders, vrijwilligers en vrienden wil ik VV Utrecht bedanken!

Groeten Mohamed