V-Factor Vrijwilligersmarkt

Laatst gewijzigd:

Het nieuwe seizoen is nog maar net van start gegaan en iedereen is alweer hard aan het werk om er een succesvol jaar van te maken. VV Utrecht biedt graag méér dan alleen de mogelijkheid om te volleyballen en er zijn vrijwilligers nodig om deze ambitie waar te maken. We zijn ontzettend blij met alle actieve leden die zich reeds hebben aangemeld om zich dit seizoen in te zetten voor de club, maar helaas zijn nog niet alle vacatures vervuld. 

Daarom organiseren wij een onze jaarlijkse VV=U Vrijwilligersmarkt op de eerste thuisdag op zaterdag 28 september. Gedurende de dag zullen we met een kraampje aanwezig zijn om alle vacatures uit te lichten en je te helpen met het maken van een keuze. Ook zijn er leden van verschillende commissies aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Je kunt je bij ons direct aanmelden voor een vacature zodat ook jij je steentje kunt bijdragen. Ben je bang dat alle leuke vacatures al vergeven zijn? Pak dan snel je kans en kijk alvast op onze VV=U vacaturesite en meld je direct aan via de website. 

Op deze site is ook het huidige puntenaantal per team te vinden en het minimaal aantal punten dat behaald dient te worden per team:

Senioren: 105 punten
Jeugd: 30 punten (kunnen ook door ouders verdiend worden)
Recreanten: 50 punten

Heeft jouw team het minimale aantal punten al bereikt? Dat betekent dat jullie de V-factor hebben en dat is natuurlijk geweldig! Nu kun je strijden voor de eretitel als vrijwilligersteam van het jaar door nog meer taken uit te voeren. Zit jij in één van de teams met minder punten? Neem dan de volgende stappen goed door, want de club en je team hebben jouw inzet nodig. Klik op lees meer...

Stappenplan VV=U! 

  • Neem alle beschikbare clubtaken en vacatures goed door, deze staan vermeld op de vacature-website en zijn tijdens de vrijwilligersmarkt te vinden bij het V-factor kraampje.
  • Zie jij een leuke vacature voor jouzelf of voor een ander, schrijf jezelf of je teamgenoten in tijdens de vrijwilligersmarkt of ga naar de website. Op de website onder het kopje ‘Inschrijven’ kun je invullen wat jij en/of je teamleden gaan betekenen voor de club. Let op: Het is niet nodig om de teamleden die al een functie of taak vervullen opnieuw te registreren. 
  •  Binnen twee weken wordt er contact opgenomen door iemand van de commissie/ projectgroep of van het bestuur. 
  • De Social Captains en aanvoerders houden in de gaten hoe het team ervoor staat t.o.v. het minimum puntenaantal voor teams

Heb je, na het bekijken van de VV=U website, nog vragen? Neem dan contact op met de V-Factor commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Groetjes,
De V-Factor commissie (Annemarie, Imke, Julia, Lisa & Maarten)

 

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn