Zuur verlies D1 tegen Voltena

Het is Zaterdag, we mogen weer! Dit keer tegen de meiden van Voltena uit Werkendam.

De starting six: Rianne (lib), Jesca (pl), Emma (pl), Marit (mid), Laure (mid), Lisa aka Farmer (dia) en Leanne (sv).

De wedstrijd komt moeizaam op gang. Dit komt vooral, omdat de meiden van Voltena heel goed verdedigen en wij het daardoor erg moeilijk hebben om te scoren. We komen al snel achter te staan. Halverwege de set komen Bianca en Lynn erin voor Jesca en Emma. Ook komt Ellemijn erin voor Marit. Aanvallend hebben we het nog steeds lastig, maar met hard werken en veel verdedigen halen we weer wat punten in. Helaas was het te laat en verloren we de set met 20-25.

De tweede set staan Rianne, Bianca, Lynn, Ellemijn, Laure, Farmer en Leanne in de basis. Deze set beginnen we erg goed. De servicedruk is hoog, we pasen goed en verdedigen veel. Ook lijkt het in onze aanval beter te gaan. Helaas houden we dit niet lang vol en loopt Voltena weer op ons in. Ondanks meerdere wissels verliezen we de set uiteindelijk met 22-25.

De derde set beginnen Rianne, Lynn, Jesca, Ellemijn, Laure en Robin. Met een hele nieuwe tactiek (3 blok op midden) scoort Voltena een stuk minder in de aanval. De set gaat lang gelijk op. Onze service druk is beter dan de twee sets ervoor. Rianne staat net als de twee sets ervoor erg goed te pasen en verdedigen. Uiteindelijk zorgt Robin met een goede service serie voor de overwinning (25-20).

De vierde set beginnen we vol goede moed. Ook deze set wordt er weer veel gewisseld. Het is erg frustrerend dat we hard werken, maar dat het steeds net niet lukt. We vechten tot het laatste punt, maar verliezen de set en dus de wedstrijd met 21-25.

Deze week gaan we hard trainen om komende Zaterdag weer 3 punten te pakken. Komen jullie ons aanmoedigen? Zaterdag 12 oktober 20:00 in de Galgenwaard tegen PDK Huizen.