Buddyteams & buddytoernooi

Yes! Ook dit jaar zijn er weer buddyteams gevormd om de verbindingen tussen de jeugdleden en senioren van VVU te vergroten. Elk jeugdteam is aan een senioren-en/of recreantenteam gekoppeld. Deze setjes van drie teams noemen we buddyteams. Aan het begin van dit seizoen hebben we leuke en inspirerende brainstormsessies met de jeugd gehad en daar zijn toffe ideeën uitgerold!

Naast dat we het welbefaamde buddytoernooi organiseren, staat dit seizoen in teken van veel meer buddy-activiteiten om het seizoen nog leuker voor zowel jeugd als senioren te maken. Het leuke is dat je niet alleen met je eigen competitie te maken hebt, maar ook als buddyteam kunt strijden voor het kampioenschap door middel van verschillende uitdagingen en opdrachten.

De eerste activiteit voor punten is deelname aan het buddytoernooi op zondag 24 november in de Galgenwaard, van 14:00 tot 17:00 uur. Dat belooft weer een mooi toernooi te worden! Voor contactgegevens van je buddyteam en het opgeven voor het toernooi kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt ook een wedstrijd van je buddyteams gaan kijken (speeltijden staan achterop de Tribune) of een training (kijk hier op de site) bezoeken om meteen kennis te maken. En hou de site en VVUjeugdactief op Instagram in de gaten voor de volgende Buddy-activiteiten!

Groetjes van de jeugdactiviteitencommissie (JAC) Kirsten D6 & Josine D7 &  Carmen D6 &  Sandra D12 &  Susan D2 & Nijal H10!