D1 wint van Orion

Laatst gewijzigd:

Gezien de stand op de ranglijst beloofde het een spannende wedstrijd te worden en zeker na een verloren wedstrijd tijdens de voorbereiding (2-1) hadden we extra veel motivatie om te winnen. Het begin van de eerste set was inderdaad spannend. Er werd goed verdedigd aan beide kanten en er werden mooie rally’s gespeeld. Echter werd in het midden van de set de servicedruk bij ons opgevoerd. Hier had Orion geen antwoord op waardoor we snel uitliepen en met goed spel uiteindelijk de set met een stand van 25-15 wonnen.

De tweede set begonnen we wederom met een sterke servicebeurt waardoor we op 6-1 voorsprong kwamen. Orion kwam vervolgens terug en nam de leiding over tot een stand van 6-8. Na een time-out kwamen we weer in ons spel en leek het met goed blokkerend en verdedigend werk bijna een kopie van de eerste set. Echter, tegen het einde van de tweede set ging Lisa door haar enkel waarna zij de wedstrijd niet kon vervolgen en Jolien de diagonaal positie van haar overnam. Gelukkig wisten we de concentratie van de set vast te houden en liepen we vrij gemakkelijk uit naar wederom winst in de tweede set (25-14). 

Na twee relatief makkelijke sets is er altijd een kans dat de focus in de derde set wegzakt, maar ook in de laatste set stonden we vrij snel op een grote voorsprong die we door hard werken ook niet meer weg hebben gegeven. De derde set eindigde in een stand van 25-15 en daarmee wisten we 3 punten in Utrecht te houden.

Aanstaande zaterdag spelen wij tegen Darmfilter US D1 in Amsterdam om 20:00 uur.

 

 

 

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn