Super Saturday!

Laatst gewijzigd:

Over een paar weken is het weer één groot feest in de Galgenwaard. Nodig al je vrienden, familie en oud-teamgenoten uit op zaterdag 18 januari om deze gezelligheid mee te maken! 

Voor een extra speciaal welkom, meld jouw gasten van tevoren aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ontbijt niet teveel, want gedurende de hele dag zijn er in de welkomsthal weer allerlei taarten te vinden voor de wedstrijd Heel VVU bakt. Wie creëert de lekkerste, mooiste of meest verrassende taart van VVU? De ochtend is gevuld met allerlei leuke jeugdactiviteiten. Activeer jouw buddyteam om bij jou te komen kijken en ga ook met je eigen team bij hun wedstrijd aanmoedigen. Houd de standen en uitslagen van alle VVU-teams alvast in de gaten: er zijn mooie prijzen te winnen met de VVU-Toto

Ook dit jaar komt de VVU-veiling weer terug. Wat bieden jullie als team hiervoor aan? Mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De dag wordt afgesloten met een knalfuifje in de Heksenketel!

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn