Super Saturday in het teken van Alzheimer Socks

Laatst gewijzigd:

De wedstrijden van de eerste helft van het seizoen zitten er alweer bijna op, de winterstop is nabij! Zet de eindejaarsfestiviteiten in het nieuwe jaar nog even door, en nodig al je vrienden, familie en oud-teamgenootjes uit voor de Super Saturday op 18 januari. Voor een extra warm welkom kun je jouw gasten van te voren aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit jaar willen wij tijdens deze dag geld ophalen voor een bijzonder doel: Alzheimer Socks. 

Alzheimer is een vorm van dementie. Dementie is dichterbij dan je denkt. De moeder van een jong VVU-lid lijdt helaas al op jonge leeftijd aan een zeer progressieve vorm van dementie. Door dit verhaal zijn we als VVU gemotiveerd om iets te doen.

Door Alzheimer sokken te dragen maken we dementie bespreekbaar. Uit recentelijk onderzoek is gebleken dat mensen die bewegen en sporten minder kans op dementie hebben. Een extra reden om als VVU iets te doen. De opbrengst van de aanschaf van de sokken komt volledig ten goede aan Alzheimeronderzoek van het Alzheimer centrum Amsterdam. Het centrum heeft als doel om zo snel mogelijk dementie behandelbaar te maken.

We hopen dan ook om aan het einde van deze gezellige dag een mooi bedrag aan dit goede doel te kunnen schenken. Denk daarom bijvoorbeeld na wat jullie als team kunnen inbrengen voor de VVU-veiling! Mail jullie inbreng naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten? In de week van 16 tot 20 december komen we voor of na iedere training even langs om meer te vertellen. Ook horen we dan graag wat jullie als team voor de VVU-veiling willen aanbieden. Tot dan!

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn