Het NOJK komt er weer aan!

Op zaterdag 4 januari start het grootse en spetterende jaarlijkse toernooi voor de jeugd weer: de Volleybaldirect Open oftewel de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK). Selecties van clubs uit heel Nederland zullen strijden om een podiumplaats. VV Utrecht wordt vertegenwoordigd in alle acht categorieën: jongens en meisjes A, B, C en D (mini’s, CMV). Zij hebben de afgelopen maanden samen met hun trainers hard getraind en zijn klaargestoomd voor de voorrondes van 4 januari. Wij wensen onze jeugdleden heel veel succes bij de eerste ronde!

Mocht je in de gelegenheid zijn ze aan te moedigen, hieronder kun je vinden wie waar speelt:
- CMV in sporthal Helsdingen, Vianen
- Jongens B in sporthal Houtrust, Den Haag
- Jongens C in sporthal de Meerwaarde, Barneveld
- Meisjes A in sporthal de Paperclip, Utrecht
- Meisjes B in sporthal West, Veenendaal
- Meisjes C in sporthal Mariënhoeve, Wijk bij Duurstede

Jongens A hoeft deze ronde nog niet te spelen. Voor de precieze (concept) wedstrijdschema's zie de website van de Nevobo.