VVU in beweging tegen dementie

Stop dementie! Sjouke en Joy komen in beweging tegen dementie en VV Utrecht doet mee!

Om aandacht te vragen voor dementie spelen we op zaterdag 18 januari onze competitiewedstrijden op Alzheimer Socks. De vereniging koopt deze sokken en we steunen daarmee het onderzoek naar dementie. Voor een deel van de kosten hebben we al sponsoren gevonden en we hopen nog een aantal geldschieters te vinden.

Via de social captains halen we bij alle teams de benodigde maten op, zodat ook jij op 18 januari kan schitteren op deze mooie sokken.

Voor het verhaal van Joy en Sjouke: kijk hier.

Een deel van de sokken is al gesponsord. Wil je nog meer doen dan alleen de sokken dragen? Neem contact op met Sjouke: tel 06-46611288 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.