VVU richt een Business Club op

De vereniging heeft ambities en een daarvan is om in de nabije toekomst met D1 in de Eredivisie uit te komen. Om dit succesvol mogelijk te maken hebben we voldoende partners en sponsoren nodig. Om deze partijen aan VVU te binden zijn wij van mening dat we dit moeten en willen doen, door ons netwerk te versterken. Dit is de reden dat we starten met de Business Sport Club 030; een business- en netwerkclub, gelinkt aan VVU, voor personen, bedrijven en organisaties rondom Utrecht die een passie hebben voor sport. BSC030 komt minimaal 3 keer per jaar bij elkaar om te luisteren naar interessante sprekers, om te netwerken en om natuurlijk VVU beter te leren kennen. Vanuit deze groep hopen wij voldoende partners en sponsoren te verkrijgen om de doelstelling om met D1 in de Eredivisie uit te komen, te kunnen behalen.

We willen jullie, leden en ouders van jeugdleden van VVU, vragen om deze boodschap zoveel mogelijk te verspreiden! Samen willen we invulling geven aan de BSC030. Dus ken jij mensen uit jouw netwerk, die het interessant zouden vinden om onderdeel uit te maken van de BSC030? Deel dan de uitnodiging voor de bijeenkomst op Super Saturday 18 januari en zorg dat zij zich aanmelden via: www.vvutrecht.nl/bsc030 Kosten zijn € 250,- voor 2 personen voor 2020 en de eerste bijeenkomst op 18/1 is gratis!

Voor onze leden en ouders van jeugdleden, hebben we het volgende bedacht: alle bijeenkomsten van BSC030 kunnen jullie gratis bijwonen! Aanmelden is verplicht en vol is vol.

Mede namens, Emma (D1), Robin (D1), Marije (D10), Roos (D11), Lau (H10), Maarten (H9) en Matthijs (H1), alvast enorm bedankt en we zien jullie graag de 18de op de eerste bijeenkomst in de Galgenwaard met als sprekers Avital Selinger, Stef Clement en Rob Hakvoort!

Met vriendelijke groet,

Wilco Nijland