Booleans/VVU start het nieuwe jaar met 3 punten in Assen

Laatst gewijzigd:

De eerste wedstrijd na de jaarwisseling betekent ook een nieuwe naam voor VVU D1: Booleans/VVU. Een nieuwe sponsor die bedrijven helpt met het beheren van hun digitale identiteiten (klanten, medewerkers, partners, etc.). Met deze nieuwe naam en mooie bedrukte shirts zijn we richting Assen gegaan. We begonnen de wedstrijd afwachtend en zonder initiatief. Hierdoor liepen we continu achter de feiten aan. Zowel passend, als serverend, als aanvallend haalden we niet ons niveau. We verloren deze 1e set met 25-14 van een sterk spelend Assen. 
 
Na een preek van Jasper stapten we met meer vuur het veld in. Vanaf halverwege de 2e set ging het echt beter lopen. Lynn, op diagonaal, scoorde haar balletjes, Jesca kwam er op links goed doorheen en Ellemijn en Laure begonnen de sterke buitenaanvallers van Sudosa af te stoppen. We speelden vrijer en vooral met meer plezier. 21-25.
 
Dit konden we de 3e en 4e set doorzetten. Ook onze service werd steeds strakker en scherper. In de 4e set hadden we nog een klein dipje door concentratieverlies, maar uiteindelijk konden we met Robin op spelverdeling de set netjes uitspelen. Met 20-25 en 19-25 in de 3e en 4e set wonnen we de wedstrijd met 1-3.
 
We kunnen wel zeggen dat we in de wedstrijd gegroeid zijn en wat opstartprobleempjes hadden. Het vertrouwen en plezier zijn weer aanwezig en dus op naar aanstaande zaterdag! Thuis tegen nummer 3, Voltena. Een wedstrijd die altijd op het scherpst van de snede wordt gespeeld. Het is Super Saturday, dus er is van alles te doen in de Galgenwaard: komt allen!

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn