Terugblik op Super Saturday

Met een trots gevoel blikken wij nog even terug op de 'Super Saturday', want wat een ‘Super Saturday’ was het de 18e! Om even alles op een rijtje te zetten:
- Dames 1 speelde in de nieuwe wedstrijdshirts met als nieuwe sponsor Booleans
- Wij hebben €7737 euro opgehaald voor nieuw onderzoek naar Alzheimer - met dank aan Sjouke en Joy!
- Onze VVU-veiling was een groot succes
- Al onze teams hebben zich in het zweet gewerkt voor alle spannende wedstrijden (op @alzheimersocks!)
- De eerste Business Sportclub 030 meeting is een feit met Avital Selinger, Stef Clement en Rob Hakvoort
- Bij binnenkomst lagen er ontzettend veel lekkere gebakjes uit de teams op je te wachten!
- Winst voor dames 1 én heren 1 met de volle buit! Die daarna voor het eerst werden geïnterviewd door onze gloednieuwe Stijn de Razende Reporter (stay tuned).
- Er zijn heel veel leuke prijzen gevallen bij de Toto.
- De volle dag werd afgesloten met een daverend Gladiator feest in de Heksenketel!

Nou VVU’ers, we kunnen in de handjes klappen voor onszelf! Wat een organisatie en inspanning; het was het meer dan waard. Bedankt iedereen die een handje heeft bijgestoken. Sporten doe je samen! VV=U!