Lijnrechtersopleiding aangeboden door Nevobo

Laatst gewijzigd:

Bericht van de Nevobo: 

Heb je de Nederlandse lijnrechters in actie gezien tijdens het OKT dames in januari 2020? Of misschien daarna in de Eredivisie of Bekerfinale? Of misschien wel wekelijk bij je eigen club? Keer op keer zijn zij van heel dichtbij betrokken bij deze topwedstrijden en leveren een zeer belangrijke bijdrage aan de arbitrage, waar we trots op zijn!

Hoe zou jij het vinden om op dit topniveau actief te zijn? Beleef het topvolleybal niet langer passief, maar actief!

Met de opleiding lijnrechter nationaal kun je jouw ambitie realiseren.
Als lijnrechter nationaal word je aangewezen in de Eredivisie en het Nationaal bekertoernooi. Daarnaast is het mogelijk door te stromen naar internationaal niveau bij bijv. Europacup en interlands van de Nederlandse teams in de verschillende disciplines, zaal, beach en paravolley.

Met de vele nationale en internationale toernooien die de Nevobo mag organiseren zijn heel veel officials nodig en daarom zijn we op zoek naar jonge mensen. En ja, óók vrouwen!
Bovendien kun je deze carrière heel goed combineren met zelf spelen en/of fluiten.

De theorieworkshop van de opleiding vindt plaats op zaterdagochtend 11 april 2020 tijdens de finales van het NOJK – jongens A in Meijel. Het praktijkgedeelte indoor vindt aansluitend plaats tot circa 18.00 uur.

Na afronden van de opleidingsdag kun je aan de slag als lijnrechter in de competitie en bij toernooien. Dat kan zowel in de zaal, het paravolley als voor het beachvolleybal. De beschikbaarheid is af te stemmen met de aanwijzer.

Heb je interesse en ambitie, stuur dan een mailtje aan de coördinator arbitrage Sandra Scheel-van Kippersluis (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of de medewerker VolleybalAcademie Hannie Konings (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). We zien je aanmelding graag tegemoet!

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus reageer snel maar uiterlijk voor 22 maart aanstaande!

Voor meer inhoudelijke informatie, zie de informatiefolder opleiding lijnrechter nationaal.

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn