Ali Moghaddasian volgt Arjen Schimmel op bij Booleans/VV Utrecht D1

Laatst gewijzigd:

Na vier jaar komt er een einde aan de succesvolle samenwerking tussen Arjen Schimmel en VVU. “Een goed moment om een nieuwe uitdaging te zoeken en ook voor het team is het goed om weer een nieuwe impuls te krijgen”, aldus Arjen. VV Utrecht is Arjen erg erkentelijk voor zijn bijdrage in de stappen die er in het team en het bijbehorende programma zijn gezet, waarbij de verbinding met de achterban onverminderd groot bleef.

Dit kwam allemaal samen in de helaas verloren kampioenswedstrijd van vorig seizoen als voorlopig hoogtepunt. Arjen zelf omschrijft zijn periode bij VVU als volgt: “Werken op het snijvlak van professioneel fanatisme en studentikoze gezelligheid maakt het trainerschap bij VV Utrecht geweldig en met respectievelijk Jur van der Tuuk, Bas Rauwerdink, Wouter Stoltz en Jasper Diefenbach was het coachen van de groep meiden een eenvoudige klus.”

Met slechts een enkele wijziging in de selectie kijkt VV Utrecht vol vertrouwen naar het volgende seizoen. Zeker ook omdat we na het vertrek van Arjen, bij deze direct een hernieuwde samenwerking met Ali Moghaddasian bekend kunnen maken. Het enorme potentieel van de selectie van VV Utrecht was voor Ali één van de belangrijke redenen om voor VV Utrecht te kiezen. “Daarnaast zijn de plannen die VVU aan mij heeft toegelicht om trapsgewijs de stap richting de eredivisie te zetten heel uitdagend. Ik ga mijn stinkende best doen om het goede werk van Arjen voort te zetten.” VV Utrecht is er van overtuigd dat het team samen met Ali de volgende stappen kan zetten.

VV Utrecht wenst Arjen heel veel succes bij zijn volgende trainersklus en kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking met Ali.

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn