Selectie Booleans/VV Utrecht D1 voor seizoen 2020-2021 nagenoeg compleet

Laatst gewijzigd:

De selectie van dames 1 van VV Utrecht voor seizoen 2020-2021 is bijna rond. Ali Moghaddasian is na zijn aanstelling als hoofdcoach voortvarend aan de gang gegaan met het vormgeven van de selectie. "Het is een selectie die zeker voor topdivisie begrippen veel kwaliteit herbergt. Als iedereen heel blijft heb ik hoge verwachtingen van deze groep", aldus Ali.

In de selectie van komend seizoen zien we veel bekenden terug. Veel speelsters hebben een verleden bij VVU of zijn afgelopen seizoen al betrokken geweest bij het team. De selectie ziet er voor komend seizoen als volgt uit:

Passer-loper: Bianca Gommans en Emma Visser maken ook komend seizoen deel uit van de selectie. Jolien Sinnema en Ilse Janssen waren afgelopen seizoen al betrokken bij het team en maken voor komend seizoen definitief deel uit van de selectie.

Midden: Op het midden blijft Laure Snijders en komt Nienke Oostenbrink na een jaar afwezigheid weer terug. Komende week zal waarschijnlijk de midden-as gecomplementeerd worden, hierover later meer.

Spelverdeler: Robin van de Velde blijft ook bij VVU komend seizoen. De andere positie is nog vacant.

Diagonaal: Lisa Harmsen blijft ook komend seizoen VVU trouw en Lynn Zweekhorst maakt de overstap van passer-loper naar de diagonaal, waar zij afgelopen seizoen al een aantal keren heeft gespeeld.

Libero: Rianne Stok is ook komend seizoen de libero. 

Dit betekent dat, om verschillende redenen, Leanne Verdonck, Jesca de Jager, Judy Broersma, Ellemijn Stevens en Marit Pasterkamp geen deel uitmaken van de selectie voor 2020-2021. We willen hen erg bedanken voor de inzet bij dames 1 afgelopen seizoen(en). Om de selectie volledig rond te krijgen is er dus alleen nog een vacature voor de positie van spelverdeler. Interesse? Neem contact op Wouter van Gelderen (technisch directeur) via 06-46434712 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn