Inleveren ballen en andere materialen

Lieve leden van VV Utrecht,

Hopelijk gaat het goed met jullie. Het blijft erg jammer dat het volleybalseizoen vroegtijdig gestopt is en we elkaar de afgelopen tijd hebben moeten missen. Zoals elk jaar moeten materialen die jullie gebruiken weer ingeleverd worden.

Dit is met de maatregelen een puzzel, dus lees onderstaand bericht goed door!

Het gaat om: ballen (met bijbehorende ballentassen), de sponsorshirts van seniorenteams en de teamtassen met wedstrijdshirts voor de jeugd (incl. minishirts).

Er zijn twee inlevermomenten gepland:

Maandag 18 mei 19.30-21 uur

Woensdag 20 mei 19.30-21 uur.

LET OP: de locatie waarop de spullen ingeleverd moeten worden is: The Sport Box, CAB-Rondom 90, 3534 BE Utrecht (ingang naast DB-studio’s).

Een overzicht van de materialen die ingeleverd moeten worden staat hieronder.
Lees dit goed door zodat je weet wat voor jouw team van toepassing is.

- Ballen & ballentassen: Zorg ervoor dat je de ballen die je gekregen hebt, ook weer inlevert.

- Wedstrijdshirts jeugdteams (inclusief mini’s): Elk team heeft een teamtas met 12 wedstrijdshirts ontvangen aan het begin van het seizoen. Zorg ervoor dat alle shirts bij 1 persoon uit het team komt, die de tas in kan leveren. Als je als team al eerder de overgebleven shirts ingeleverd hebt: dit is genoteerd en jullie tas hoeft dan geen 12 shirts te bevatten.

- Spelerskaarten: Lever alle spelerskaarten in, inclusief het mapje van VvUtrecht.

Gedragsregels:

- Houd 1,5 meter afstand

- Volg aangegeven looproute

- Kom alleen

- Maak je bezoek zo kort mogelijk

- Blijf thuis met klachten en vraag iemand anders om materialen in te leveren