Beachvolleybal voor de senioren

Laatst gewijzigd:

Het moment waar velen naar uitgekeken hebben is daar: we mogen, onder een aantal strikte voorwaarden, ook de beachvolleybal activiteiten voor de senioren op starten. Dit doen we op de beachvelden bij Zwembad Krommerijn. Vanaf 11 mei is het voor jullie weer mogelijk om op dinsdag en donderdag weer beachvelden te huren om ‘vrij’ te spelen, met maximaal 6 personen per veld en waarbij je uiteraard 1,5 meter afstand moet houden. 

Als basisregels voor het spel moet je minimaal aanhouden: (1) niet blokken, (2) geen bij-sets (3) spreek in de pass af wie de tussen-in-bal pakt, en laat bij twijfel gaan zodat je afstand houdt. Op de site van de Nevobo vind je een aantal suggesties hoe je dit specifieker vorm kunt geven. Zodra je een veld reserveert ontvang je van de beachcommissie het protocol met de regels waar je aan moet voldoen (zoals bijvoorbeeld thuis omkleden) en op welke wijze we de veiligheid en hygiëne garanderen. Je komt 5 minuten voor aanvang aan bij de velden en moet ook direct na het spelen weer naar huis, een nazit is niet toegestaan.

Omdat de verwachting is dat er veel animo zal zijn voor de velden zijn de avonden waarop velden beschikbaar opgeknipt in timeslots van 1,5 uur. De deadline voor reserveren is de zondag van de week waarin je wilt spelen om 17.00u. Bij overinschrijving zal er geloot worden om iedereen een eerlijke kans te geven om te spelen. Inschrijven doe je via dit formulier. Kosten bedragen 17.50 euro per timeslot en zullen met de hoofdhuurder worden verrekend. I.v.m. aanvullende kosten die we moeten maken voor het toezicht en de regels rond Corona is dit bedrag hoger dan vorig jaar.

Daarnaast nog een ander belangrijk verzoek: aangezien de beachvelden bij het zwembad Krommerijn liggen is de beachcommissie op zoek naar mensen met een zwemmend redden brevet. Neem contact op als je in bezit bent van zo’n brevet (zie mailadres hieronder), dit zou de beachcommissie enorm helpen om de beachavonden geregeld te krijgen en hopelijk de kosten een beetje te drukken.

Mocht je graag beach training willen volgen onder begeleiding van een trainer, dan kan dat via The Sport Box.

Beachen met de corona regels zal anders zijn dan normaal, we rekenen dan ook op jullie begrip en medewerking om dit met zijn allen goed te laten verlopen. Spreek elkaar ook aan op het naleven van de regels. Als jullie suggesties of vragen hebben laat dat vooral weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door de iemand van de beachcommissie (Loes, Marjolein, Pieter, Peter, Bert, Roeland, Wim & Boudewijn) aan te schieten op de locatie (op 1,5 meter afstand uiteraard ;)).

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn