King of the Court komt naar de Krommerijn!

Op donderdag 6 augustus aanstaande maken wij als VVU ruimte voor King of the Court op de velden van Krommerijn. Ter voorbereiding op het NK King of the Court in Scheveningen op 23 augustus in Scheveningen organiseert Sportworx (van Wilco, je weet wel) in onze regio drie toernooien (voor alle niveau’s).

King of the Court is meer dan een simpele trainingsvorm. Het zijn wedstrijden met meerdere teams tegelijkertijd, een race tegen de klok én afvallers bij het verstrijken van de tijd. Leuke, dynamische en uitdagende wedstrijden, en deze toernooien zijn tevens de perfecte voorbereiding op het NK!

De andere toernooien zijn op vrijdag 7 augustus bij Irene Beach in Bilthoven en op vrijdag 14 augustus bij Sportpark Zuilen.

Alle toernooien starten om 18.00 uur en duren tot ongeveer 21.00 uur. Teams die zijn uitgeschakeld kunnen op de vrije velden doorspelen. De kosten bedragen 10 euro per team.

Bij de Krommerijn is de kantine is open voor een drankje achteraf (of tussendoor), de inschrijving staat open voor alle niveau’s (als je je niveau aangeeft bij aanmelding kan er misschien rekening mee worden gehouden bij de poule indeling). Er is een buitendouche waar je je kunt afspoelen met koud water, en er is een toilet aanwezig met een watertappunt. Dit alles uiteraard onder de voorwaarde dat de corona maatregelen niet aangescherpt hoeven te worden.

Meld je als team aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van teamnaam, telefoonnummer, niveau en “Krommerijn”, dan zien we elkaar op donderdag 6 augustus! (Mocht je nou bij een van de andere toernooien mee willen doen, dan kun je je op dezelfde manier aanmelden, onder vermelding van de locatie.)