Ophalen wedstrijdshirts voor de jeugd

Het wedstrijd seizoen begint weer bijna! Woensdag 9 en donderdag 10 september tussen 19:00 en 21:00 kunnen de wedstrijdshirts voor de jeugd opgehaald worden in de Galgenwaard. Elk team kan één tas ophalen met daarin 12 shirts voor het gehele team.

Uitleg over het systeem:

Alle jeugdleden huren hun shirt van de vereniging. Sinds vorig seizoen werkt VVU met team tassen. Dit betekent dat elk team een tas krijgt met daarin 12 shirts. Alle shirts moeten aan het eind van het seizoen weer in de originele tas worden ingeleverd. Bij elk shirt dat niet ingeleverd wordt, wordt geld in rekening gebracht. Tips:

- Verdeel de shirts binnen het team zo goed mogelijk en ruil niet met andere teams.

- Neem alleen contact op met de kledingcommissie als het shirt echt niet goed zit.

- Neem contact op met de kledingcommissie als toch heel graag met een ander team zou willen ruilen.

- Houd alle shirts bij elkaar in het tasje. Iedereen kan om de beurt wassen.