Aankondiging online ALV: 20 januari

Laatst gewijzigd:

Om de statuten te kunnen wijzigen organiseren we nogmaals een ALV, op woensdag 20 januari 2021. De uitnodiging hebben jullie via de mail ontvangen. Indien dit niet zo is, of als jullie nog vragen/opmerkingen hebben, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aankondiging ALV 13 december

De najaars ALV komt er weer aan. Ook in de huidige situatie willen wij, als bestuur, de normale gang van zaken zoveel mogelijk door laten gaan. In de hoop dat de maatregelen tussentijds versoepeld zouden worden hebben wij de ALV later gepland dan in voorgaande jaren. Inmiddels is de kans erg klein dat een fysieke bijeenkomst mogelijk is. Omdat wij de ALV niet verder uit willen stellen hebben wij besloten de vergadering online plaats te laten vinden. Indien iemand hier bezwaar tegen heeft, horen wij dat graag. 

De vergadering staat gepland op zondag 13 december, om 15:00 uur. 

Dat de vergadering dit keer online is betekent dat er enkele veranderingen in de gang van zaken zijn.

Komende week worden de stukken via de mail verspreid onder de (ouders van) leden. Leden hebben tot 72 uur voor de ALV, dus tot donderdag 10 december 15:00, de tijd om vragen te stellen over de agenda en de stukken via de mail. Het bestuur zal hier vóór de ALV schriftelijk op antwoorden en dan worden zowel de gestelde vragen als de concept antwoorden weer rondgemaild. 

Er mogen vanzelfsprekend wel vragen gesteld worden tijdens de ALV, maar we willen jullie verzoeken zoveel mogelijk vragen van te voren te stellen, om de vergadering zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ook het stemmen zal online plaatsvinden. Dit zal gedurende de vergadering zijn. 

Mochten er op dit moment al vragen zijn, of als je bezwaar hebt tegen bovengenoemde gang van zaken, neem gerust contact op met Tessa via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn