Tijd voor een update!

Tot op heden is het volleybalseizoen een teleurstelling voor ons allemaal. Gelukkig zijn er weer wat beperkte mogelijkheden waar we jullie van op de hoogte willen stellen. Daarnaast zijn we ons als vereniging al aan het voorbereiden op volgend seizoen, dus tijd voor een update:

Competitie

Zoals jullie waarschijnlijk al hebben vernomen heeft de Nevobo twee weken geleden bekend gemaakt dat het restant van de competitiewedstrijden is geannuleerd (zie link).

Zaaltrainingen

Het kabinet heeft aangekondigd dat de sluiting van de binnensportaccommodaties is verlengd tot in ieder geval 15 maart. Wij verwachten dat het dit seizoen niet meer mogelijk gaat zijn om indoor volleybaltrainingen (voor senioren) aan te bieden, maar uiteraard volgen wij de berichtgeving nauwgezet.
Gelukkig zijn er voor het buiten in teamverband sporten weer beperkte mogelijkheden (zie beachen op inschrijving).

Financiële gevolgen

Het huidige seizoen en de bijbehorende corona maatregelen hebben ook financiële gevolgen voor VVU. Een deel van onze kosten loopt gewoon door en daarvan is het nog onduidelijk óf en in hoeverre wij daarin worden gecompenseerd. Gelukkig is onze grootste kostenpost (zaalhuur) kwijtgescholden door de gemeente. Waardoor de tweede incassoronde van de contributie voor de senioren kan worden kwijtgescholden.

Voor de jeugd geldt wat anders, omdat zij langer door konden trainen, brengen we voor hen wel een klein deel van de tweede helft van de contributie in rekening. De hoogte van deze inning wordt nog bepaald.

Beachen (op inschrijving)

Vanaf 3 maart mogen mensen tot 27 jaar weer buiten in teamverband sporten. Onze beachcommissie heeft er samen met stichting Buitensport Krommerijn voor gezorgd dat onze leden tót 27 jaar, vanaf woensdag 3 maart kunnen beachen op de velden bij Krommerijn. Op dinsdag en donderdag is er plek voor senioren (zie de website) en op woensdag en zaterdag  is er plek voor jeugdleden (hierover zal de jeugd TC de jeugdleden informeren).

Uiteraard hopen wij het beachvolleybal snel voor alle leden aan te kunnen bieden. Wanneer deze mogelijkheden zich voordoen zullen we jullie hier in een nieuwsupdate over informeren.

Voor de trainingen op het zand geldt voor zowel de jeugd als de senioren (tot 27 jaar), dat deze kosten los van de contributie in rekening worden gebracht.

Seizoen 2021-2022

We zijn ons, ondanks deze gekke tijd, wel al aan het voorbereiden op volgend seizoen. Daarom ontvangt ieder seniorenlid in de week van 8 maart de enquête vanuit de TC (voor de jeugd volgt deze later). Hierbij alvast de vraag om deze zo snel en volledig mogelijk in te vullen. Uiteraard hopen wij dat we iedereen volgend seizoen weer in een VVU shirt zien, om datgene af te maken waar we dit seizoen pas net aan waren begonnen.

Na de wedstrijd of training kunnen we dan hopelijk bijkletsen onder het genot van een drankje in ons uitgestelde lustrumjaar. In mei worden we 35 jaar, maar ons lustrumjaar hebben we vanwege corona een seizoen doorgeschoven en dit willen wij volgend seizoen groots met iedereen vieren.

Aanvraag eredivisie

Hopelijk hebben jullie Sam al voorbij zien komen op onze socials. Afgelopen zaterdag zette hij zijn handtekening onder een licentie aanvraag om met Booleans/VVU Dames 1 naar de eredivisie te gaan. De Nevobo heeft voor het seizoen '21/'22 de eredivisie opengesteld voor verenigingen om zich in te schrijven. Dat biedt ons een unieke kans om komend seizoen in de eredivisie uit te komen! We horen over enkele weken of onze inschrijving akkoord is. Als we meer weten horen jullie het natuurlijk ook! We zullen jullie dan meenemen in de gang van zaken. Mocht je nou op dit moment al prangende vragen hebben, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..