Vrijwilligers in de spotlights!

Net als voorgaande jaren is het weer tijd om de vrijwilligers van afgelopen seizoen in de spotlights te zetten.

En wat voor spotlights: het bestuur en de V-factor nodigen alle vrijwilligers uit om de eigen volleybalkunsten te vertonen in het beachstadion bij de Stadsschouwburg Utrecht (Lucasbolwerk).
Op 7 juli a.s. is het stadion voor ons gereserveerd. Voor een drankje wordt uiteraard gezorgd.

Zie jij een leuke seizoensafsluiting met alle vrijwilligers wel zitten? Schrijf je dan snel in. Op basis van de aanmeldingen draaien we een schema in elkaar.
Geen volleyballer? Geblesseerd? Als toeschouwer ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Wat

Beachvolleyballen met alle vrijwilligers van afgelopen seizoen

Wanneer

Woensdag 7 juli 18:30 – 20:00 uur (dus op tijd om nog bij de ALV aan te sluiten)

Inschrijven

We hopen jullie te zien op 7 juli!

Liefs van het bestuur en de V-factor commissie.