ALV komende woensdag!

Alle leden hebben afgelopen week een mailtje gehad met de stukken voor de ALV op komende woensdag 7 juli.

De ALV vindt plaats in het beachvolleybalstadion bij het Lucasbolwerk, in Utrecht. Het begint om 20:00. Alle (ouders) van leden zijn welkom! Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, stuur vooral een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als laatst, alle vrijwilligers zijn uitgenodigd voor het vrijwilligersuitje voor de ALV! Van 18:30-20:00 kan er worden gebeachvolleybald in het stadion. Als je mee wil doen, meld je dan aan voor maandag 5 juli, 17:00, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..