VVU slotenmaker beachtoernooi!

Laatst gewijzigd:

Op dinsdag 13 en donderdag 15 juli vind het grote de-zomer-gaat-beginnen-in-afwachting-van-het-unlocked-openingstoernooi plaats. Om het zaal seizoen (nou ja..) af te sluiten en om iedereen weer kennis te laten maken met de beachvelden bij kromme rijn én eventueel met de nieuwe (of oude) teamgenoten bij VVU.

Dinsdag 13 juli kunnen de hoge/divisie herenteams en de minder hoge damesteams zich per tweetal inschrijven, op donderdag 15 juli is het de beurt aan de hoge/divisie damesteams en de minder hoge herenteams. Twijfel je aan je niveau? Neem contact op met de organisatie of schrijf je in voor beide avonden..

Heb je geen beachmaatje? Je kunt je ook individueel opgeven, de organisatie zal dan proberen een leuke beachpartner voor je te vinden..we kunnen echter niets beloven...

Kosten zijn € 10 per persoon. Inschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We starten om 1900 uur (maar de aanvangstijd is fluïde, het is en blijven onderlinge wedstrijdjes hè). Om de spelvorm te bepalen graag opgeven vóór maandagavond 2300 uur (dinsdag) of woensdag 2300 uur (donderdag).

Mvgr,

Loes Buijze en Wim Steenland

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn