VVU lustrum: 'The Great Comeback'

Het is dit jaar 35 jaar geleden dat Volleybal Vereniging Utrecht is opgericht. Vijfendertig jaren waarin er veel de revue heeft gepasseerd. Van de val van de Berlijnse muur, de memorabele gouden volleybal medaille op de Olympische Spelen van Atlanta in 1996, het eerste homohuwelijk tot het opdoeken van Hyves. Qua muziek hebben we ook ieder decennium memorabele, muzikale helden gekend. Van Madonna, Michael Jackson en Bruce Springsteen tot aan Miley Cyrus, Beyoncé en Psy.

Dat daarentegen afgelopen jaar een gek jaar is geweest, zal niemand zijn ontgaan. Maar gelukkig mogen we steeds meer! Die kans grijpen wij natuurlijk met beide handen aan, om het lustrum van VVU te gaan vieren, met de leden, alumni en Vrienden van VVU!

VVU is terug, ‘The Great Comeback’!

Dit lustrumjaar neemt de lustrumcommissie ons mee op een trip down memory lane. Met thema thuisdagen, een oudledenborrel, een beachtoernooi en als klap op de vuurpijl een heus gala!

Houd voor nu zaterdag 25 september vrij, want dan zal de lustrumcommissie het eerste grote feest organiseren om ons lustrumseizoen in te luiden!

Wil je alvast in de sfeer komen? Dat kan! Vanaf nu is het speciale lustrumshirt te bestellen. Geef je naam en maat zo snel mogelijk door via bijgaand formulier, zodat jullie allemaal tijdens de eerste thuiswedstrijd kunnen schitteren in het enige echte lustrumshirt!