Corona maatregelen, update 4 november 2021

Laatst gewijzigd:

Naast de basisregels zijn er voor de binnensport extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze maatregelen gaan in per 06-11-2021. Als VVU zullen wij de geldende regels uiteraard naleven, om zo het sporten op een veilige en verantwoordelijke manier mogelijk te maken. 

Op het moment van schrijven van dit bericht is nog niet alles definitief, er bereiken ons berichten dat er wellicht nog wijzigingen zullen volgen, maar zoals het er nu uit ziet betekent het dat:

- Iedere sporter/supporter van 18 jaar en ouder een geldige QR-code moet laten zien om het moment dat zij de sportlocatie betreden. 

- Topsporters (eredivisie) en vrijwilligers (benodigd om het sporten mogelijk te maken) worden hiervan uitgezonderd. 

- Het tijdelijk uitbreiden van de begeleiding/staf van teams, om de regels te omzeilen, behoort uiteraard niet tot de mogelijkheden. 

- Bij topsportwedstrijden (eredivisie) geldt dat supporters vanaf 13 jaar en ouder een geldige QR-code moeten laten zien. 

Mochten er wijzigingen op dit beleid komen, dan houden we jullie uiteraard op de hoogte via whatsapp en de website. Voor meer informatie kun je het sportprotocol van het NOC*NSF en de website van de Rijksoverheid raadplegen.

Het bestuur hoopt op jullie medewerking en begrip.  

Om te reageren op dit artikel dien je aangemeld te zijn