Trainingsmogelijkheden in het weekend

Eerder deze week heeft de Nevobo besloten dat de resterende competitiewedstrijden van 2021 voor de topdivisie en lager worden uitgesteld. Vanuit VVU willen we alle teams graag de mogelijkheid geven om te blijven trainen. Voor nu is dit doordeweeks overdag niet mogelijk (met uitzondering van de mini’s op vrijdag), maar gelukkig wel in het weekend!

Dit betekent dat jouw team vanaf nu een tijdsblok kan aanvragen om in het weekend te trainen. Een inschrijflijst met hierin bijbehorende ‘spelregels’ vind je onder dit bericht. Let op, wil je aanstaande zaterdag al trainen? Verstuur je aanvraag dan uiterlijk aanstaande donderdag (2-11) om 17.00.

Het aanvragen van een weekendtraining geldt in ieder geval voor de komende 3 weken en kan met jouw eigen team of in combinatie met een ander VVU-team. Om reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken, kun je de training niet gebruiken om een oefenpotje tegen een andere club te spelen. Ondertussen proberen wij waar mogelijk extra zaalruimte te krijgen om nog meer trainingsmomenten aan te bieden.

Wil je trainen buiten de tijdsblokken die door VVU worden aangeboden? Dat kan op eigen verantwoordelijkheid, naam en kosten.

We hebben ontzettend veel zin om op zaterdag lekker te volleyballen. Wie weet tot dan!